Medya ve Sinema-TV

Engelsiz Filmler Festivali, Ankara'da 7-13 Haziran tarihleri arasında yapılacak

2024 Engelsiz Filmler Festivali'nin içeriğinde; Ulusal Uzun Film ve Kısa Film yarışmaları, Parmak İzi seçkisi, , Kaleydoskop seçkisi,, Oditoryum seçkisi ve Çocuklar İçin seçkileri yer alacak.

Engelsiz Filmler Festivali, Ankarada  7-13 Haziran tarihleri arasında yapılacak

Puruli Kültür Sanat tarafından bu yıl on ikincisi düzenlenen Engelsiz Filmler Festivali, 7-13 Haziran tarihleri arasında Ankara’da sinemaseverlerle buluşacak. 

2024 Engelsiz Filmler Festivali'nin içerikleri

Bu yıl festival; Ulusal Uzun Film ve Kısa Film yarışmalarının yanı sıra, kendilerine özgü üsluplarıyla sinema tarihine iz bırakan sinemacıları odağına alan Parmak İzi seçkisi, farklı kültür ve coğrafyalardan insan hikayelerini konu edinen Kaleydoskop seçkisi, müziği sinemayla buluşturan hikayeleriyle Oditoryum seçkisi ve geleceğin sinemaseverleri için hazırlanan Çocuklar İçin seçkisiyle sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Engelsiz Filmler Festivali'nin tüm içerikleri erişilebilir olacak

Programında yer verdiği tüm filmleri sesli betimleme ve ayrıntılı altyazı ile sinemaseverlerle buluşturan Engelsiz Filmler Festivali, tüm etkinliklerini de erişilebilir olarak gerçekleştiriyor.

Festival hakkında ayrıntılı bilgi için www.engelsizfestival.com  adresi ziyaret edilebilir.  Festivalin sosyal medya adresleri ise şöyle: 

 instagram.com/ engelsizfestival/

facebook.com/engelsizfestival/

twitter.com/engelsizff

Yorumlar